Cadouri de Crăciun pentru prieteni: Idei speciale și practice prin care să le arăți cât de mult îi apreciezi

Sărbătoarea Crăciunului este tot mai aproape și, ca atare, aventura căutării darului perfect pe care să-l oferi persoanelor importante din viața ta, nu mai poate fi amânată. Dacă încă nu știi de unde să începi și ai nevoie de idei de cadouri de Crăciun pentru prietenii tăi, am pus cap la cap o listă cu sugestii potrivite indiferent de preferințele destinatarilor. Alegi, oferi și dăruiești bucurie!

Sumar


1. O decorațiune de perete cu harta lumii pentru pasionații de călătorii

De Crăciun oferă-le prietenilor tăi cu spirit aventurier un cadou care să le amintească de cele mai frumoase călătorii și care să le prefigureze pe cele pe care urmează să le faceți împreună. Alege o decorațiune de perete în formă de harta lumii, care să îmbrace pereții locuinței cu farmec și originalitate.

2. O cutie de bijuterii elegantă pentru accesoriile preferate

Din lista cu cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru prietenii care știu de fiecare dată ce accesorii să aleagă pentru a-și pune în valoare ținutele, nu putea să lipsească și obiectul în care să-și pună la loc de cinste micile comori. Atât pentru ea, cât și pentru el, o cutie de bijuterii cu aspect elegant și deosebit este un cadou pe cât de practic, pe atât de special și poate deveni cu succes un obiect decorativ, care să completeze de minune designul dormitorului.

3. Un Gift Card pentru îndeplinirea oricărei dorințe

Dacă ai vrea să le iei pe toate pentru că nu te poți hotărî, optează pentru Gift Cardul Mobexpert. Unul dintre cele mai bune cadouri de Crăciun, deoarece mergi la sigur: le oferi darul pe care și-l pot alege singuri. Poți opta pentru una dintre cele patru sume disponibile, astfel ai siguranța că își vor alege exact ceea ce le place sau au nevoie. În plus, poți personaliza acest cadou cu un mesaj, un gând bun și o urare în așa fel încât cel sau cea care îl primește să se simtă special.

4. O pătură călduroasă

Tuturor ne plac momentele în care ne cuibărim într-o pătură pufoasă ca o îmbrățișare caldă și uităm de griji sau de oboseală. Fă-le prietenilor o surpriză în ton cu sezonul și oferă-le cadou de Crăciun un pled frumos cu imprimeu festiv, care să le aducă liniștea sărbătorilor de iarnă mai aproape.

5. Decorațiuni speciale pentru o atmosferă magică

Parte din frumusețea sărbătorilor este decorarea casei de Crăciun cu fel și fel de ornamente, pentru o atmosferă parcă desprinsă din povești. Surprinde spiritul sărbătorilor de iarnă cu decorațiuni speciale pentru brad sau alege pentru prietenii tăi un coș frumos pe care să-l umpli cu accesorii deosebite cu care să transforme locuința într-un adevărat festin pentru ochi.

6. O pernă decorativă pentru momentele lor de relaxare

Pentru prietenii care acordă o atenție deosebită confortului și stării lor de bine, alege un cadou de Crăciun care să le încânte inima de sărbători și să-i îndemne la visare - o pernă decorativă cu motive festive, numai bună de ținut în brațe în timpul filmelor de sezon sau atunci când vor să se bucure de cartea preferată.

7. O ramă foto pentru cele mai frumoase amintiri împreună

Cu siguranță ați avut parte de numeroase experiențe împreună și ați strâns amintiri frumoase de care vă veți aduce aminte toata viața. O idee de cadou de Crăciun pentru cei mai buni prieteni, poate fi o ramă foto modernă, care poate fi încadrată cu ușurință atât pe noptieră în dormitor, cât și pe perete în living.

8. O cană festivă pentru diminețile leneșe de iarnă

Nimic nu se compară cu diminețile friguroase petrecute în tihnă lângă o băutură caldă, acele momente în care nu trebuie să ne grăbim nicăieri. Alege să le faci prietenilor un cadou de Crăciun clasic, dar de efect: o cană decorată cu motive de sărbătoare. Numai bună pentru a intra în atmosfera magică de Crăciun.

9. Măsuță de servire mobilă pentru petrecerile de neuitat

Prietenului sau prietenei tale îi place să găzduiască majoritatea întâlnilor voastre? Probabil că pe lângă mâncăruri și gustări, vă așteaptă mereu și cu o selecție impresionantă de băuturi care să le complimenteze. Pentru aceștia, una dintre cele mai bune idei de cadouri de Crăciun este o măsuță de servire mobilă care să-i scutească de toate acele drumuri du-te-vino de la bucătărie până la masă și care să îi ajute să petreacă mai mult timp alături de invitați.

10. Lumânări parfumate pentru ierni mai călduroase

Pentru prietenii care adoră să creeze spații pline de magie, în care micile detalii reușesc să aducă o stare de echilibru și liniște permanentă, alege un cadou de Crăciun care le va încânta simțurile. Nu vei da greș cu un set de lumânări parfumate care dau acea atmosferă cozy și contribuie la amenajarea unui spațiu fermecător și relaxant. Adaugă și un suport de lumânare cu motive de sărbători și surpriza e deplină.

11. Un tablou cu un mesaj aparte

Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. Astfel, ce alt cadou de Crăciun poate fi mai special pentru prietenii tăi, decât un tablou cu un mesaj deosebit? Alege unul care să le amintească în fiecare zi să se bucure de lucrurile mărunte care le fac viața mai frumoasă.

12. Cadouri personalizate

Dacă vrei să le oferi celor mai buni prieteni un cadou de Crăciun cu totul și cu totul special, o idee inspirată este să optezi pentru monogramare. Include inițialele, numele sau un mesaj scurt prin care să le transmiți cât de mult înseamnă pentru tine, pe orice articol textil din oferta Mobexpert, iar rezultatul va fi un cadou cu adevărat unic. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau pe adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag.

cadouri de craciun pentru prieteni

13. Accesorii pentru colțul de citit

Avem o idee de cadou de Crăciun și pentru prietenii pasionați de citit. O alegere inedită pentru sanctuarul lor de relaxare este o veioză sau un lampadar care, pe lângă lumina plăcută, poate aduce un plus de stil și căldură decorului. Iar pentru accesorizarea bibliotecii de acasă, alege un suport pentru cărți care să pună în valoare titlurile preferate, dar și designul încăperii.

14. Cadouri pentru ocazii speciale

Evenimentele deosebite și reușitele în plan personal sau profesional merită sărbătorite cu un cocktail sau un pahar de vin. Așadar, printre cele mai interesante idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni se numără și un set cu decantor și aerator pentru vin sau, de ce nu, un shaker elegant pentru prepararea celor mai delicioase băuturi.

15. Un suport extensibil pentru cadă, pentru băi îmbietoare și relaxante

Pe lângă nerăbdarea deschiderii cadourilor sau planificarea meniului pentru masa festivă în familie, bucuria sărbătorilor de iarnă vine și cu acele momente de liniște și de răsfăț în care să-ți încarci bateriile. Oferă-le de Crăciun prietenilor un cadou practic de care se vor putea folosi mult timp de acum înainte - un suport de cadă extensibil pe care pot așeza lumânări, un pahar de vin sau chiar o carte, pentru o baie lungă și relaxantă.

16. Set pentru fondue, de nelipsit pentru iubitorii deserturilor gourmet

Pentru prietenii care cred că viața fără plăcerea de a te delecta cu un desert delicios nu are niciun farmec, avem o idee de cadou de Crăciun care le va aduce zâmbetul pe buze. Un set pentru fondue numai bun pentru momente dulci în fața serialului preferat, pentru o petrecere acasă ori pentru o cină romantică alături de partener. Nu uita să adaugi și ciocolata lor preferată, ca să-l poată folosi numaidecât. 

17. O cană termos pentru prietenii cu suflet aventurier

Nu am uitat nici de prietenii mereu în mișcare sau cu gândul la o nouă drumeție în natură. Pentru ei alege un cadou de Crăciun care să le fie de ajutor oricând. Un termos cu un design modern, care menține băutura fierbinte până la 12 ore, iar apa sau sucul rece până la 24 ore, se va dovedi extrem de util. Pentru a-l transforma și într-un accesoriu cool, alege un termos cu un mesaj care să comunice tuturor interesul lor pentru protejarea naturii.

Sperăm că ideile noastre de cadouri de Crăciun pentru prieteni ți-au fost de ajutor, iar vânătoare după surpriza perfectă nu va mai fi o provocare atât de mare. Tot ce mai rămâne de făcut este să decizi care dintre cadouri este cel potrivit.

Descoperă întreaga colecție de cadouri de Crăciun pentru toate persoanele importante din viața ta.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)