15+ idei de cadouri de Secret Santa pentru colegii de la muncă: sugestii originale potrivite pentru fetele și băieții din echipă

Majoritatea ne petrecem o bucată mare din timp la muncă, așa că nu este de mirare că biroul este adesea numit și „a doua casă”. Inevitabil legăm prietenii, iar Secret Santa a devenit prilejul perfect de a le arăta colegilor cât contează sprijinul lor zilnic pentru tine. Dacă nu știi ce cadouri de Secret Santa să faci femeilor și bărbaților din echipă, îți sărim în ajutor cu câteva idei originale, potrivite pentru toate gusturile și buzunarele.

Sumar


Cadouri de Secret Santa pentru fete și femei

1. O decorațiune în ton cu spiritul sărbătorilor

O decorațiune de Crăciun este un cadou pentru Secret Santa potrivit pentru colega care aduce la birou colindele și atmosfera de sărbătoare încă din prima zi de iarnă. Alege o decorațiune care să fie atât frumoasă, cât și surprinzătoare. Cu siguranță o vei ajuta să intre în atmosfera Crăciunului zâmbind. 

2. Suport pentru cărți, cadoul perfect pentru colega iubitoare de lectură

Ai tras-o la sorți pe colega care vă povestește mereu despre ce cărți a mai citit și a cărei listă de lecturi pare că nu se termină niciodată? Un cadou de Secret Santa special, potrivit pentru orice femeie pasionată de lectură este un suport de cărți atât practic, cât și frumos lucrat, pentru ca titlurile ei preferate să fie întotdeauna aranjate frumos, undeva unde pot fi admirate de orice musafir. Poate chiar pe biroul de la muncă, de ce nu?

3. Perna decorativă pentru momente de relaxare

Dacă ai plecat la vânătoare de cadou de Secret Santa pentru colega de birou care consideră momentele în tihnă acasă drept cea mai bună modalitate de petrecere a timpului liber, dăruiește-i care să o ajute să se bucure de sărbătorile de iarnă în stilul ei. Fă-i cadou o pernă decorativă cu motive festive, care să fie atât elegantă, cât și în ton cu Crăciunul, numai bună de ținut în brațe în timpul unei comedii de sezon sau în timp ce se bucură de cartea preferată, și sigur îți va fi recunoscătoare.

4. Cutie de bijuterii  elegantă pentru colega ta cochetă

Așa cum știm deja toți, bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Iar o cutie de bijuterii specială este, cu siguranță, cea mai bună prietenă a acestora. Ea este însă și o idee de cadou de Secret Santa perfect pentru fete cochete, cum este colega mereu în pas cu moda, pentru care nu există noțiunea de prea multe bijuterii. 

5. Gift card, darul cu adevărat secret 

Să găsești un cadou de Secret Santa inspirat pentru colega nouă căreia poate nu-i cunoști atât de bine gusturile, poate fi o provocare. Însă îi poți face o surpriză drăguță cu un gift card Mobexpert însoțit de o felicitare de Crăciun, ca să-și să aleagă singură darul care i se potrivește cel mai bine. Astfel, Moșul nu va da greș, iar ea va primi ceva ce îi va plăcea cu siguranță.

6. Cană festivă pentru dimineți leneșe de iarnă

Nimic nu se compară cu diminețile reci de iarnă petrecute în tihnă lângă o băutură caldă. Alege să-i faci prietenei sau colegei tale un cadou de Secret Santa clasic, dar festiv: o cană de porțelan decorată cu motive festive. Astfel, ea se va putea bucura de liniștea sărbătorilor de iarnă în compania unui dar simplu și de efect, ce-i va aduce atmosfera de Crăciun mai aproape.

7. Aranjament de Crăciun personalizat

Atunci când vrei să-i faci un cadou de Secret Santa inedit colegei sau prietenei cu care ai o legătură specială, să găsești ceva cu adevărat memorabil poate deveni puțin mai complicat. Dar nimic nu arată mai bine cât de bine o cunoști decât un dar personalizat: un aranjament pentru masa de Crăciun ingenios pe care să îl creezi tu cu obiecte care știi sigur că îi vor plăcea. Tot ce trebuie să faci este să alegi o vază cu design deosebit pe care să o umpli cu flori decorative cu aer iernatic. 

8. Lumânare parfumată pentru momente de relaxare

Dacă vrei să-i faci un cadou de Secret Santa drăguț colegei sau prietenei tale care își tratează casa ca pe o oază de liniște și relaxare, alege: o lumânare parfumată, elementul esențial pentru un sanctuar intim. Optează pentru una cu aromă de vanilie sau scorțișoară și măr copt care să învăluie întreaga casă în spirit de sărbătoare. 


9. Accesorii pentru prepararea băuturilor preferate

O idee de cadou de Secret Santa pentru fetele de la muncă pentru care stilul de viață sănătos este literă de lege, nu poți da greș cu un dar util, care să-i încurajeze obiceiurile. Optează pentru un set de accesorii cu care să-și poată prepara cu ușurință  băuturi sănătoase, numai bune pentru gustarea de amiază. 

10. Decorațiuni simpatice pentru Crăciun

Dacă anul acesta acesta ai de găsit un cadou pentru Secret Santa potrivit pentru colega care mereu aduce un strop de culoare decorându-și biroul în ton cu fiecare sărbătoare, tot ce trebuie să faci este să alegi ceva pentru a-și împodobi spațiul de lucru. Surprinde-o cu decorațiuni festive, precum globurile, care să aducă spiritul sărbătorilor mai aproape. Nu îți face griji dacă nu pare că mai are loc pe birou. Cu siguranță o poate folosi și pentru decorarea casei de Crăciun.

Dacă nu ai găsit încă darul potrivit, te poți inspira și din ghidul nostru cu idei de cadouri de Crăciun pentru femei.

Cadouri de Secret Santa pentru băieți și bărbați

1. Pled pufos cu imprimeu festiv pentru momente de tihnă

Femei sau bărbați, tuturor ne plac momentele în care ne cuibărim într-un pled pufos și ne relaxăm după o zi obositoare, iar colegul sau prietenul tău nu sunt nici ei excepții de la regulă. Așa că fă-le o surpriză în ton cu sezonul, și oferă-le cadou de Secret Santa un pled frumos cu imprimeu de Crăciun, pentru a le aduce liniștea sărbătorilor de iarnă mai aproape. 

2. Accesorii pentru prăjituri, prietenele sărbătorilor dulci

Ai colegi la birou pasionați de gătit care vă mai și surprind din când în când cu câte o nouă rețetă de tort pe care a încercat-o peste weekend? Profită de ocazie pentru a-ți arăta aprecierea și pentru a-i transmite subtil că mai vrei asemenea delicii și poate chiar și ce delicii ai vrea mai exact. Alege drept cadou de Secret Santa accesorii pentru prăjituri pentru a-l încuraja să se aventureze și mai mult în lumea cofetăriei, un dar numai bun de pus în valoare imediat, pentru masa de Crăciun.

3. Ceas original pentru un birou cu personalitate

Biroul nu trebuie să fie doar un spațiu funcțional, ci și plăcut ochiului astfel încât să stimuleze creativitatea proprietarului. Colegului căruia îi zbârnâie mintea de idei, fă-i un cadou de Secret Santa care să-i aprindă și mai multe beculețe: o decorațiune pentru spațiul de lucru. Una cu design ingenios care îi reflectă personalitatea va avea efectul scontat.

4. Tablou elegant, prietenul automobilistului

Nu știi ce cadou de Secret Santa să-i faci colegului de la birou care te scoate mereu din încurcătură când ai vreo problemă cu mașina? Probabil are o debara plină de unelte acasă, așa că optează pentru un dar care să-i amintească de pasiunea sa pentru automobile chiar și atunci când nu se uită sub capotă ci pur și simplu pe… pereți, când nu face nimic: un tablou cu un vehicul la care poate chiar visează. 

5. Set de gătit pentru colegul cu spirit aventurier

Pentru colegul a cărui idee perfectă de petrecut timpul liber este în natură, eventual urmând vreun traseu, alege un cadou de Secret Santa care să-l ajute în aventurile sale sub cerul liber: un set de gătit special pentru camping. Ușor și util, va deveni partenerul de nelipsit în orice drumeție.

6. Cutie pentru ceasuri pentru colegul mereu la patru ace

Când ai de găsit un cadou de Secret Santa pentru un bărbat stilat așa cum e colegul tău de la birou, alege ceva la fel de rafinat ca și el. Dăruiește-i o cutie pentru bijuterii sau ceasuri pentru a-și ține accesoriile prețioase ordonate și protejate.

7. Espressor minimalist pentru dimineți aromate

Intră pe ușă și prima oprire este în fața espressorului. O imagine peste care cu siguranță toți dăm la muncă, dacă nu cumva chiar noi suntem personajul principal. Dar dacă se întâmplă ca rolul să fie al colegului de birou pentru care trebuie să găsești un cadou de Secret Santa, mergi la sigur cu un dar inspirat de plăcerea lui (ne)vinovată. Dăruiește-i un espressor simpatic, cu care să-și prepare doza zilnică de energie într-o clipită.

8. Suport interesant de sticle, prietenul vinurilor bune

Dacă ai un prieten, un coleg, sau poate chiar șef pasionat de vinuri, surprinde-l plăcut de Secret Santa, cu un cadou ales cu atenție. Alege să-i oferi un suport de sticle pentru colecția sa de licori aromate, care să le pună în valoare și să facă în orice spațiu s-ar afla un statement despre interesele sale. Dacă bugetul îți permite, adaugă lângă el și o sticlă de vin bun, potrivit pentru deliciile de pe masa de Crăciun.

9. Cană termos, accesoriul eco-friendly de nelipsit oricui

Atunci când ai ca misiune să găsești cadoul de Secret Santa perfect pentru colegul sau amicul al cărui stil de viață ține cont și de protejarea mediului, să găsești ceva potrivit nu e deloc imposibil. Dăruiește-i o cană termos, eventual cu un mesaj haios, ca să aibă oriunde băutura preferată cu el, dar și să-și arate grija față de mediul cu stil.

 10. Hartă de perete, pentru exploratorul neobosit

Planifică mereu următoare aventură peste hotare? O idee de cadou de Secret Santa pentru bărbatul de la birou care se visează mereu peste mări și țări, ar fi o hartă de perete unde să-și bifeze locurile deja văzute, dar și să-și planifice următoarele destinații. 

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, aruncă un ochi și peste ideile de cadouri de Crăciun pentru bărbați pe care le-am adunat pentru tine.

Sperăm că ai găsit cadoul potrivit de Secret Santa pentru colegul sau colega de la muncă printre sugestiile noastre. Dacă ești în căutare de daruri pentru toți cei dragi, explorează întreaga noastră colecție cu daruri de Crăciun.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)