#OameniiMobexpert - Ana: „Atenția la detaliile din teren poate face diferența”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu Ana Ciobanu, studentă la Arhitectură în Madrid și intern I <3 Summer Internship în cadrul departamentului de Design Interior Mobexpert.

Ana s-a integrat cu ușurință încă din prima zi de internship în mediul dinamic și creativ caracteristic echipei de Design Interior. În aceste câteva săptămâni, fiind dornică să învețe și să pună în aplicare noțiunile însușite atât la facultate, cât și în fiecare zi la Mobexpert, Ana a participat atât la partea tehnică a unui proiect de design interior, cât și la cea estetică. 

Întreaga echipă a departamentului de Design Interior a rămas plăcut surprinsă de dedicarea Anei, de cât de repede învață cum se realizează chiar și cele mai complexe sarcini, dar și de cât de lesne a decurs colaborarea. În fond, munca în echipă este esențială, cu atât mai mult când vine vorba de design interior. De la efectuarea măsurătorilor, la oferte sau planuri mai ample, comunicarea eficientă este un must-have, iar Ana s-a integrat atât de ușor în colectiv, încât părea că face parte din echipă de mult mai mult timp. 

În continuare îți prezentăm perspectiva Anei Ciobanu despre cum a decurs experiența ei în cadrul I <3 Summer Internship, în departamentul de Design Interior. 

De ce ai ales să faci un internship în cadrul Mobexpert?

Sunt studentă în anul II la Arhitectură și îmi doresc să înțeleg mai bine ce se întâmplă în spatele produselor pe care le găsesc în magazin - cum sunt create și integrate în spațiile gândite de arhitecți. 

Ce ai învățat în această perioadă?

Am învățat că un rezultat de calitate se obține printr-o bună colaborare între membrii echipei. Atenția la detaliile din teren poate face diferența între un rezultat mediocru și unul de top. Cel mai mare beneficiu a fost să-mi petrec internshipul în compania unor oameni deosebiți. Ei m-au ajutat să am o înțelegere mai bună asupra aspectelor teoretice învățate în școală. 

Ce te-a surprins plăcut la Mobexpert pe perioada internshipului?

Mediul de lucru este extraordinar și departamentul de design este incredibil de primitor. M-am simțit parte din echipă încă din prima zi. Faptul că poți să-ți folosești imaginația și ai o gamă extraordinar de mare din care poți să-ți alegi mobilier este fenomenal. Toată lumea are un rol aparte și fiecare poate să-și lase amprenta în cadrul proiectelor. 

Te vei întoarce în România pentru a-ți continua drumul în carieră?

Inițial nu aș fi fost deschisă la această opțiune, dar, după o experiență atât de frumoasă, mi-am schimbat opinia. Fie că vorbim de design interior sau arhitectură, un loc de muncă cu atmosfera pe care am întâlnit-o aici, la Mobexpert, mă face să iau în calcul revenirea în țară. 

Te vrem în echipa noastră! Aplică pentru unul dintre joburile disponibile și vino să faci parte din echipa Mobexpert. Află mai multe aici.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)