Personal Expert
Mobexpert. Expertul tau personal

Stii ce vrei, stii ce iti place, dar uneori e complicat sa le pui pe toate cap la cap? N-ai nici timp si nici nu esti dispus sa alergi prin magazin, dintr-un raion intr-altul, in cautarea lucrurilor care se potrivesc perfect doar casei tale?


Expertul tau personal de la Mobexpert este persoana care te ajuta sa gasesti scurtatura catre casa ta de vis. Cu echipa pe care o are alaturi, un expert personal se transforma in designerul sau chiar arhitectul datorita caruia mobilarea si decorarea casei tale devin o bucurie.

Expertul tau personal te ajuta sa descoperi oferta noastra completa, sa armonizezi stilurile si materialele, piesele de mobilier si decoratiunile. Stie exact care produse sunt in magazin atunci cand ne treci pragul, care produse pot fi aduse in cel mai scurt timp sau care dintre ele si cum anume pot fi personalizate pentru casa ta in fabricile noastre.

Expertul tau personal te ajuta sa coordonezi covoarele, perdelele, draperiile si decoratiunile cu mobila pe care ai ales-o si este la dispozitia ta pana in momentul in care tot ce ti-ai imaginat devine realitatea fabuloasa de acasa. Sa nu te miri daca descoperi deodata ca stie despre gusturile tale mai multe decat cei mai buni prieteni!

PROGRAMEAZA o intalnire cu Expertul tau personal