Modalități de plată
Modalități de Plată

24 de Rate fără Dobândă la Mobilier și Decorațiuni până la data de 31 mai


24 de rate fără Dobândă
 pentru mobilier și decorațiuni la achiziții peste 10.000 lei. Pentru achiziții mai mici de 10.000 lei împărțim costurile cu banca: 4,5% tu, restul Mobexpert.
Valabilitate: până la 31 decembrie 2018.
 


 

Noi vrem ca experiența ta să fie placută și simplă până la capăt. Inclusiv când vine momentul să achiți factura.
La Mobexpert, poți plăti exact așa cum vrei și cum îți este la îndemână:

Cardul de Credit

  Online Magazin
Alpha Bank Alpha Bank Credit Card
24 rate
fără dobândă  
Bonus Card
(Garanti Bank)
Bonus Card - Garanti Bank
18 rate
fără dobândă  
UniCredit UniCredit Card
18 rate
fără dobândă    
Bancpost Banc Post Credit Card
12 rate
fără dobândă    
BRD Finance BRD Finance Card
12 rate
fără dobândă  
ING Credit ING Card
12 rate
fără dobândă  
Raiffeisen Credit Card Raiffeisen Credit Card
12 rate
fără dobândă    
STAR Card STAR Credit
12 rate
fără dobândă  
Card Avantaj Card Avantaj - Credit Europe Bank
6 rate
fără dobândă  
Optimo Card Optimo Card - Credit Europe Bank
36 rate
  • 36 rate
  • 24 rate
  • 8 rate
cu dobândă  

Vei putea alege în câte rate plătești, după introducerea numărului de card. Plata se va face în condiții de deplină securitate, prin intermediul procesatorului de plăți NetopiaMobilPay.ro.

Pot fi achiziționate cu cardul de credit toate produsele, inclusiv cele care au o reducere de preț.
Plata cu cardul de credit în rate este valabilă pentru achiziții realizate în magazinele Mobexpert din București, Iași, Suceava, Pitești, Brașov, Sibiu, Oradea, Constanța, Timișoara, Cluj.
În cazul celorlalte magazine Mobexpert (Alba-Iulia, Arad, Bistrița, Brăila, Călărași, Craiova, Dej, Focșani, Galați, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Mureș, Târgu Jiu), vă rugam să solicitați, online sau telefonic, informații suplimentare cu privire la disponibilitatea plății în rate fără dobândă existente.

Numerar

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa Mobexpert ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Cardul de Debit

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

*NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

Ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către online@mobexpert.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.

Cumpără în rate

GIFT CARD Mobexpert

Oferă în dar un GIFT CARD, iar persoana dragă vine cu el în oricare magazin și își alege orice dorește din colectia Mobexpert de mobilier și decorațiuni.