Golden Club

Fidelitatea se rasplateste

Devii membru al clubului nostru atunci când valoarea mobilei achiziţionate dintr-un singur magazin depășește 3.500 lei în decursul unui an calendaristic. Regulament.

Ce avantaje am ca membru Golden Club

» CEC cadou
Dacă eşti membru Golden Club, la cumpărarea de mobilier primeşti în dar un CEC cadou de 5%* din valoarea achiziţiei, perfect pentru decoraţiuni.

*Nu se cumulează cu alte reduceri și programe existente în magazin și nu se acordă în cazul achitării produselor prin intermediul Programului de plată în rate Mobexpert, desfășurat în perteneriat cu Unicredit Consumer Financing. 

» Oferte speciale exclusive
În fiecare lună, facem oferte speciale pentru membrii Golden Club. Vino în magazinele Mobexpert şi descoperă ce am pregătit special pentru tine şi ce avantaje irezistibile te aşteaptă.

» Transport şi montaj gratuite
Serviciile de transport si montaj sunt gratuite pentru achiziţiile mai mari de 5.000 de lei. Suplimentar, membrii Golden Club beneficiază de o reducere de 50% la serviciile de transport şi montaj pentru achiziţiile curente mai mici de 5.000 de lei.

» Afli primul noutaţile şi reducerile Mobexpert
Îţi trimitem periodic newslettere prin care te ţinem la curent cu noutăţile din magazinele noastre. Iar când începe sezonul reducerilor, eşti primul care află oferta noastră de produse la cel mai mic preţ.