Idei de cadouri pentru parteneri de afaceri sau colegi de birou

Sărbători, aniversări, reușite, promovări – fiecare ocazie e cea mai bună oportunitate să le arăți partenerilor sau colegilor cât de mult îi prețuiești. Să le spui și să le arăți cât de mult contează că sunteți în aceeași echipă, cât de recunoscător le ești pentru încredere, entuziasm, tenacitate, răbdare și efort.

Acum, că se apropie iar Crăciunul și Anul Nou, este momentul perfect să le mulțumești că ți-au fost alături încă un an. Mai mult ca sigur, vrei să le oferi ceva care să le rămână și să le amintească importanța parteneriatului vostru ori de câte ori privesc sau folosesc cadoul de sărbători primit de la tine.

La Mobexpert, gândim la fel ca tine. Astfel, și pentru aceste sărbători, am pregătit exact ce îți trebuie.

Sumar


Cadouri pentru un plus de energie

Există dimineți care cer multe rânduri de cafea, pentru că se anunță din start a fi continuate de zile pline. Pentru acestea, am pregătit piese și seturi destinate preparării și servirii cafelei.

 

Cadouri pentru o mai bună organizare

Fiecare are multe obiecte pe birou, iar găsirea rapidă a acestora în momente în care timpul presează este esențială. În acest sens, le poți oferi accesorii de birou care să le fie de folos exact atunci când, în birou, le vine cea mai bună idee pentru afacerea lor.

Cadouri cu iz de sărbătoare

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât un cadou pe care să le aducă atmosfera de sărbătoare în casă? Am pregătit decorațiuni pentru un Crăciun magic. Alegi, oferi și dăruiești încântare!

Cadouri pentru ocazii speciale

Evenimentele deosebite sau reușitele în plan personal sau profesional merită sărbătorite cu un cocktail sau un pahar de vin sau șampanie. Așadar, o idee foarte bună este să le oferi un set de pahare pe care să le umple și să le ciocnească ori de câte ori au de sărbătorit realizări notabile sau, de ce nu, un suport elegant pentru colecția de sticle de vin.

Cadouri pentru fiecare ocazie

Și, dacă ai vrea să le iei pe toate pentru că nu te poți hotărî, avem Gift Cardul Mobexpert. E unul dintre cele mai bune cadouri cu putință, cu care mergi la sigur: le oferi darul pe care și-l pot alege singuri.

Și mai avem multe alte idei. Te așteptăm să o găsim împreună pe cea mai bună.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)