Decorațiuni ideale pentru iubitorii de călătorii

Vara este anotimpul ideal atunci când vine vorba de călătorii. Zilele lungi și temperaturile plăcute îți permit să alegi dintr-o varietate de destinații sau activități. Indiferent dacă vrei să colinzi străduțele ascunse ale unui oraș mare, să stai la soare pe o plajă sălbatică sau să vizitezi obiective turistice, perioada verii este un prilej excelent să uiți, măcar pentru câteva zile, de mail-uri sau task-uri și să te bucuri de o binemeritată vacanță.

Pentru că știm cât de mult îți place să călătorești, ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva idei de redecorare a casei, astfel încât să îți amintești constant și cu drag de ultimele vacanțe și să le poți planifica cu spor pe următoarele.

Sumar


Colaj de amintiri

Imortalizează momentele petrecute în cadrul fiecărei destinații noi pe care o adaugi în ”portofoliul” tău de călător și expune-le cu mândrie pe unul dintre pereții încăperii cu ajutorul unui foto display simpatic.

Accente decorative

Poate că iubești marea și nu concepi să treacă nicio vară fără să descoperi cel puțin o plajă nouă sau poate că preferi să te urci într-un minivan alături de câțiva prieteni și să petreceți câteva zile în natură. Indiferent de preferințe, o decorațiune sugestivă pentru pasiunea ta se va integra perfect în decorul din living.

Un plus de lumină și inspirație

Un corp de iluminat care se prezintă sub forma unui glob pământesc va aduce un dublu beneficiu în dormitorul sau livingul tău. Pe lângă cel primar, de a aduce un plus de lumină în cadrul încăperii, acesta se va transforma într-una dintre principalele tale surse de inspirație atunci când ești în căutarea unei noi destinații de vizitat.

Destinațiile preferate, la loc de cinste

Un tablou care să înfățișeze în mod stilizat sau conform cu realitatea orașul tău favorit îți va aminti de fiecare dată când îl privești de clipele petrecute acolo și, de ce nu, te va motiva să plănuiești cât mai curând o nouă vizită.

Pentru micuțul tău călător

Inspiră-i de la o vârstă fragedă pasiunea pentru a descoperi lucruri și locuri noi, amenajându-i în același timp o cameră din care să nu îi lipsească nimic din punct de vedere al funcționalității. La final, o pușculiță în forma unui glob pământesc este accesoriul perfect pentru a completa acest decor.

Spor la călătorit și la decorat!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)