Cinematograful din living - decorul ideal pentru o seară de film

Odată cu venirea toamnei, serile pe terasă sunt înlocuite treptat de cele petrecute la căldură, în confortul propriei case. Asta nu înseamnă, însă, că trebuie să renunți la întâlnirile cu toată gașca de prieteni. Îi poți invita pe toți la tine în living pentru o seară de film plină de distracție și voie bună.

Pentru ca totul să iasă perfect, îți prezentăm în continuare câteva idei de amenajare a livingului astfel încât tu și prietenii tăi să vă bucurați din plin de experiența unui film bun.

Confortul este esențial

O primă condiție pentru o seară de film reușită este ca toată lumea să își poată găsi o poziție confortabilă. În acest sens, o canapea cu șezlong sau un colțar cu dimensiuni generoase creează cadrul ideal pentru tine și prietenii tăi.

 

Suport pentru televizor

Televizorul este vedeta serilor de film, astfel că trebuie să fie așezat la loc de cinste, în așa fel încât toți cei prezenți să poată vedea cu ușurință acțiunea. Așază-l pe o comodă elegantă sau, dacă ai o plasmă, alege un panou special destinat acesteia.

Un plus de funcționalitate

Ce ar fi o seară de film fără câteva gustări dulci sau sărate, după preferințele fiecăruia? Pregătește-le înainte să înceapă filmul și așază-le pe o măsuță amplasată în fața canapelei. Pentru ca toată lumea să poată ajunge la ele fără efort, poți alege chiar o măsuță mobilă, ușor de mutat prin încăpere.

Ambientul perfect

Serile de toamnă pot fi uneori destul de răcoroase, însă asta nu ar trebui să vă împiedice să vă simțiți confortabil. O soluție elegantă pentru a încălzi încăperea este un șemineu. Pe lângă rolul practic, acesta își lasă decisiv amprenta și la nivel estetic. De asemenea, întotdeauna poți apela cu încredere la câteva pleduri sau pături moi și călduroase.

O gustare, întotdeauna binevenită

După cum spuneam, un maraton de filme sau seriale parcă nu are același farmec fără o gustare și o băutură răcoritoare. Alege un platou cu design ingenios, care îți permite să așezi chipsurile pe margine și sosul în centru, și câteva căni dotate cu pai și capac, pentru a evita vărsarea băuturilor pe măsuță sau, mai rău, pe canapea.

Odată ce ai creat set-up-ul perfect pentru seara de film, nu ne rămâne decât să vă urăm ție și prietenilor tăi ”Vizionare plăcută!”.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)