5 modalități pentru a sparge monotonia pereților

Un perete liber, fără ferestre, reprezintă fundalul perfect pentru idei creative de decor și o soluție pentru a desăvârși designul din încăpere. Ți-am pregătit câteva sugestii care te vor ajuta să spargi monotonia pereților, completând spațiul cu un plus de stil.

Sărbători acasă. Să pregătim Masa de Paște

Zilele de sărbătoare vin acompaniate de relaxare și de bucuria momentelor petrecute alături de cei dragi. Cu ocazia Paștelui, așteaptă-i într-un decor inspirat de prospețimea primăverii și bucurați-vă împreună de sentimentul plăcut al confortului.

Cadouri personalizate pentru Paște

Razele de soare prevestesc apropierea venirii iepurașului și a momentelor plăcute petrecute în compania celor dragi. Bucură-i cu daruri special create pentru ei, care îi va surprinde extrem de plăcut cu ocazia Paștelui.

Cum alegi Covorul Perfect pentru spațiul tău

Covorul este atât o piesă practică, conferindu-i podelei confort și căldură, cât și o modalitate prin care îi poți aduce un plus de valoare artistică spațiului tău. Pentru a alege un covor funcțional și estetic, trebuie să ai în vedere câteva criterii esențiale de selecție.

Cum faci ordine în dezordine în 2 pași simpli

Pentru că un spațiu ordonat și perfect funcțional este dificil de menținut atunci când este prea încărcat, ți-am pregătit câteva sfaturi care au potențialul de a-ți simplifica viața.

Idei de accesorii sub 100 lei pentru o baie modernă

În general, baia este privită ca o încăpere în care funcționalitatea prevalează în fața esteticului. Noi avem însă dovada incontestabilă că cele două aspecte pot fi satisfăcute concomitent fără o investiție substanțială.

Biroul de acasă: idei pentru amenajări cu stil

Fie că ai un job care îți permite să lucrezi din confortul propriei case, fie că ai nevoie doar ocazional de un spațiu în care să îți poți desfășura activitățile, biroul de acasă trebuie să îți creeze condițiile propice de lucru.

Creează un decor special în luna iubirii

Intensă și caldă, roșul este culoarea care îți va umple spațiul de viață, creând o amenajare plăcută și romantică în luna iubirii. Februarie reprezintă o bună perioadă de tranziție a decorului, iar accentele de roșu sunt perfecte pentru a face un pas energic spre sezonul cald.

Ce este Mobilierul Modular și care sunt beneficiile lui

Mobilierul trebuie să fie adaptat dimensiunilor spațiului tău și să răspundă eficient nevoilor din fiecare încăpere. În acest scop, a fost creat mobilierul modular, al cărui design se potrivește perfect cu locuințele contemporane.

10 piese cu aspect vintage pentru un dormitor cu stil

Piesele cu aspect vintage îi conferă dormitorului tău farmec și caracter, decorându-l cu reminiscențe ale vremurilor trecute. Fiecare astfel de piesă are o poveste de spus, care îți permite să îți exprimi vizual personalitatea.

Culoarea Anului 2017 – Verde Crud

Anual, Institutul Pantone realizează o selecție de culori care simbolizează starea dominantă din cultura globală. În 2017, titlul de culoare [...]

Ghid de Cadouri. Pentru Ea. Pentru El.

Deși primirea unui cadou ne provoacă un sentiment plăcut, bucuria poate fi mai mare atunci când îl oferim, în special în momentul în care acesta aduce zâmbete pe chipul unei persoane dragi.

Cum să aduci Crăciunul în fiecare cameră din casa ta

Magia sărbătorilor de iarnă plutește în aer. Colindele răsună în tot orașul, mirosul de brad e pretutindeni, iar luminițele colorate încălzesc sufletele înfrigurate. E timpul pentru amenajarea casei în straie de sărbătoare.

Pledoarie pentru decorarea casei cu plante artificiale

O casă plină de verdeaţă e mai veselă şi primitoare decât una lipsită de plante şi flori. Poţi apela la o soluţie binecunoscută şi ingenioasă pentru a obţine o atmosferă vivace: plante şi flori artificiale pentru casă şi terasă.

Întreținerea veselei din ceramică și porțelan

Cum întreținem recipientele fabricate din ceramică și porțelan: în ce măsură este indicat să le introducem în cuptorul cu microunde, în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu gaz sau electric?

Ceramică vs. Porțelan

Fiecare familie are propriul ritual de servire a mesei, unii preferă să mănânce în bucătărie, alții se adună în living în fața televizorului, alții scot vesela de porțelan doar atunci când vin musafiri în vizită.

3 soluții simple pentru organizarea lucrurilor din casă

O casă organizată îți creează o stare de bine, te ajută să gândești limpede și te face să revii cu drag de fiecare dată. Cutiile, rafturile și cuierele reprezintă o soluție convenabilă pentru obținerea unei amenajări aerisite.

Cum avem grijă de canapele și fotolii

Indiferent de stilul pe care îl alegem pentru amenajarea camerei de zi, canapeaua și fotoliile sunt indispensabile pentru desăvârșirea atmosferei intime și comode, cu „gust de acasă”, pe care o dorim cu toții.

3 idei simple pentru un dormitor de vis

După o zi încărcată la birou, tot ce-ți dorești este să ajungi acasă și să te lași pradă îmbrățișării patului din dormitor, nu-i așa? Iți prezentăm în continuare 3 idei simple pentru amenajarea dormitorului de vis.

Ce trebuie să știi despre camera copiilor

Credem ca sunteți cu toți de acord că odaia copiilor trebuie să îndeplinească următoarele 4 roluri: să fie loc de odihnă, loc de joacă, loc pentru activități școlare și să reflecte personalitatea copilului vostru.

3 decorațiuni care îți vor lumina casa

Decorațiunile sunt întotdeauna o idee bună pentru înfrumusețarea casei. Pe lângă aspectul plăcut pe care îl oferă încăperilor, acestea își pot dovedi utilitatea atunci când vrem să mascăm mici imperfecțiuni de amenajare.

Suntem cu toții diferiți. Din fericire.

www.mobexpert.ro