10 piese cu aspect vintage pentru un dormitor cu stil

Piesele cu aspect vintage îi conferă dormitorului tău farmec și caracter, decorându-l cu reminiscențe ale vremurilor trecute. Fiecare astfel de piesă are o poveste de spus, care îți permite să îți exprimi vizual personalitatea.

Culoarea Anului 2017 – Verde Crud

Anual, Institutul Pantone realizează o selecție de culori care simbolizează starea dominantă din cultura globală. În 2017, titlul de culoare [...]

Rețetă de fursecuri cu ciocolată – o gustare dulce pentru Crăciun

Ți-am pregătit o rețetă de fursecuri cu ciocolată, ușor de realizat și delicioasă, pentru a-i bucura pe cei dragi cu o gustare dulce. Acestea pot fi servite la o cafea sau ca desert la cina de Crăciun.

Cum să le oferi Copiilor experiența unui Crăciun de poveste

Ne amintim cu drag perioada copilăriei, în care resimțeam magia Crăciunului cu toată sinceritatea, iar așteptarea Moșului ne entuziasma peste măsură. Sunt momente care rămân suspendate în timp.

Portret de Familie 2016 – hai în Livingul Mobexpert din Flanco Băneasa

Unde? În incinta Flanco Băneasa din Baneasa Shopping City. Când? 12-18 decembrie, între orele 17:00 - 21:00. Clipele petrecute alături de cei dragi sunt neprețuite.

Ghid de Cadouri. Pentru Ea. Pentru El.

Deși primirea unui cadou ne provoacă un sentiment plăcut, bucuria poate fi mai mare atunci când îl oferim, în special în momentul în care acesta aduce zâmbete pe chipul unei persoane dragi.

Cum să aduci Crăciunul în fiecare cameră din casa ta

Magia sărbătorilor de iarnă plutește în aer. Colindele răsună în tot orașul, mirosul de brad e pretutindeni, iar luminițele colorate încălzesc sufletele înfrigurate. E timpul pentru amenajarea casei în straie de sărbătoare.

Pledoarie pentru decorarea casei cu plante artificiale

O casă plină de verdeaţă e mai veselă şi primitoare decât una lipsită de plante şi flori. Poţi apela la o soluţie binecunoscută şi ingenioasă pentru a obţine o atmosferă vivace: plante şi flori artificiale pentru casă şi terasă.

Întreținerea veselei din ceramică și porțelan

Cum întreținem recipientele fabricate din ceramică și porțelan: în ce măsură este indicat să le introducem în cuptorul cu microunde, în mașina de spălat vase sau în cuptorul cu gaz sau electric?

Ceramică vs. Porțelan

Fiecare familie are propriul ritual de servire a mesei, unii preferă să mănânce în bucătărie, alții se adună în living în fața televizorului, alții scot vesela de porțelan doar atunci când vin musafiri în vizită.

3 soluții simple pentru organizarea lucrurilor din casă

O casă organizată îți creează o stare de bine, te ajută să gândești limpede și te face să revii cu drag de fiecare dată. Cutiile, rafturile și cuierele reprezintă o soluție convenabilă pentru obținerea unei amenajări aerisite.

Cum avem grijă de canapele și fotolii

Indiferent de stilul pe care îl alegem pentru amenajarea camerei de zi, canapeaua și fotoliile sunt indispensabile pentru desăvârșirea atmosferei intime și comode, cu „gust de acasă”, pe care o dorim cu toții.

3 idei simple pentru un dormitor de vis

După o zi încărcată la birou, tot ce-ți dorești este să ajungi acasă și să te lași pradă îmbrățișării patului din dormitor, nu-i așa? Iți prezentăm în continuare 3 idei simple pentru amenajarea dormitorului de vis.

5 „NU-uri” de care să ții cont la amenajarea livingului

Livingul este camera vedetă a casei. El poartă cele mai frumoase straie pentru că întâmpină oaspeții și ascultă poveștile familiei în fiecare zi. Tocmai de aceea trebuie să îl amenajăm cât mai comod, aspectuos și funcțional.

Ce trebuie să știi despre camera copiilor

Credem ca sunteți cu toți de acord că odaia copiilor trebuie să îndeplinească următoarele 4 roluri: să fie loc de odihnă, loc de joacă, loc pentru activități școlare și să reflecte personalitatea copilului vostru.

7 canapele de inspirație vintage pentru livingul tău modern

Ce poate fi mai plăcut decât să te arunci pe canapea și să pierzi timpul răsfoind revistele preferate sau butonând telecomanda în căutarea unei comedii savuroase sau a celui mai nou episod din serialul preferat?

3 decorațiuni care îți vor lumina casa

Decorațiunile sunt întotdeauna o idee bună pentru înfrumusețarea casei. Pe lângă aspectul plăcut pe care îl oferă încăperilor, acestea își pot dovedi utilitatea atunci când vrem să mascăm mici imperfecțiuni de amenajare.

Suntem cu toții diferiți. Din fericire.

www.mobexpert.ro