#PROIECTELEMOBEXPERT - MARIAGE D'OR

MARIAGE D'OR

Amenajarea unui loc perfect pentru sărbătorirea celor mai importante evenimente din viață presupune o atenție sporită la detaliile care fac diferența. Acest lucru a fost pe deplin înțeles de colegii noștri din cadrul Mobexpert Suceava care s-au ocupat de amenajarea celor două terase din cadrul Mariage D'or Zăicești

procesul de amenajare

Situat la poalele pădurii, Mariage D'or se întinde pe o suprafață de 14.000 mp ce include două terase menite să completeze atmosfera de vis din cadrul locației. Proiectul de amenajare realizat de colegii noștri a constat în crearea unor spații perfecte pentru relaxare în timpul evenimentelor, cu ajutorul unor piese de mobilier care să se îmbine perfect cu atmosfera feerică a locației. Astfel, s-a optat pentru elemente de mobilier pentru exterior care să aducă confortul de care clienții au nevoie, precum umbrele și seturi formate din măsuțe, canapele, fotolii sau balansoare. Totodată, întreaga amenajare a fost completată cu o serie de leagăne din gama Costa, pentru o notă unică, dar și cu câteva ghivece pentru un plus de eleganță și culoare. 

finalizare proiect

Rezultatul final: un spațiu perfect amenajat pentru evenimente menite să celebreze cele mai dragi momente. Pe această cale, dorim să îi felicităm pe colegii noștri din Suceava pentru acest proiect.

PROIECT

Mariage D'or

LOCALIZARE

Zăicești, Botoșani, România

GAME

Susan, Costa, Stone

 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert
 - Mobexpert

Descoperă produsele folosite în acest proiect