#OameniiMobexpert - Natalia: „Nu renunța niciodată la ceea ce îți dorești să faci”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Natalia Dan, Manager Online & Service din cadrul magazinului Mobexpert Oradea.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Natalia, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Mă consider o fire harnică, ambițioasă și dornică de evoluție. Înainte de a face parte din această companie am fost studentă în cadrul Universității din Oradea, Facultatea de Știinte Economice, ramura Management.

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

Startul meu alături de echipa Mobexpert Oradea a început cu data de 8 februarie 2018 ca și consilier vânzări Decorațiuni. Din dorința de a învăța cât mai multe, am ales să mă transfer pe departamentul de Online. Din dorința mea de a mă dezvolta și mai mult în paralel, am preluat și partea de Service, iar în anul 2023 primesc cea mai mare provocare: să fiu Manager Decorațiuni iar în prezent activez ca și Manager Online și Service.

Cu ce este Mobexpert special pentru tine?

Aici am crescut, am evoluat și m-am ridicat. Sunt recunoscătoare pentru încrederea care mi s-a acordat.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Fiecare zi vine cu provocările ei, provocări care mă ajută la o dezvoltare continuă. Fiecare zi este diferită dar focusul principal rămâne asupra clienților noștri astfel încât să se poată bucura de fiecare produs dorit.

Ce aspecte ale job-ului îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Cea mai mare satisfacție pe care o am este atunci când reușesc să depășesc toate obstacolele întâlnite, iar clientul este mulțumit de toată experiența în magazin.

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență plăcută într-un showroom Mobexpert?

Consilieri de vânzări amabili, zâmbitori și mereu acolo pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și mereu pregătiți pentru soluționarea rapidă a tuturor cerințelor.

Ce calități apreciezi la colegii din echipa ta?

Ceea ce apreciez cel mai mult la colegii mei este faptul că sunt harnici și implicați în toate activitățile din magazin.

Cum formezi o echipă de succes?

Din punctul meu de vedere, o echipă se formează cu foarte multă răbdare și este necesar ca tot procesul să fie bazat pe comunicare, respect reciproc și cunoaștere.

După ce valori te ghidezi în activitatea ta?

Valorile după care mă ghidez atât în plan profesional, cât și personal sunt: respectul, integritatea, sinceritatea dar nu în ultimul rând, învățarea continuă și asumarea deciziilor.

Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o în ultimul an?

Cea mai buna lecție: „Nu renunța niciodată la ceea ce îți dorești să faci”.

De ce ai recomanda unui prieten Mobexpert ca loc de muncă?

Mobexpert îți oferă șansa de a evolua din toate punctele de vedere.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc.

Să nu le fie frică de schimbări și să își dorească mai mult de la ei. Să nu renunțe atunci când se lovesc de obstacole.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)