Mobexpert a primit Medalia Qudal pentru Excelență în Calitate

Suntem încântați să vă anunțăm că Mobexpert a primit în acest an Medalia Qudal pentru Excelență în Calitate. Această recunoaștere reprezintă o confirmare a eforturilor noastre constante de a oferi cele mai înalte standarde de calitate în ceea ce privește mobilierul și decorațiunile interioare, dar și o motivație în plus pentru a continua să oferim cele mai bune servicii.

Sumar


Despre Medalia Qudal

Medalia Qudal reprezintă un simbol al încrederii și respectului acordat de către consumatori în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor. Este acordată pe baza unei cercetări de piață riguroase, realizată de asociația internațională ICERTIAS și reflectă preferințele și opiniile exprimate de către clienți. Prin urmare, suntem extrem de mândri să fim recunoscuți drept cel mai iubit brand de mobilier, atât din punct de vedere al produselor, cât și al serviciilor noastre.

Cum se acordă medalia Qudal?

Medalia Qudal se acordă în urma unui sondaj aplicat pe populația din România, astfel pașii urmați au fost următorii:

- cercetarea s-a desfășurat în luna ianuarie 2024 în România, pe un eșantion de 1.200 de respondenți (populație generală, utilizatori de internet cu vârstă de peste 17 ani);
- sondajul a inclus diferite categorii de produse și/sau servicii din mai multe sectoare economice;
- respondenții au fost vizați aleatoriu prin intermediul serviciului de anunțuri contextuale web și s-au putut alătura liber sondajului în orice moment;
- întrebările au fost cu răspuns liber, cei care au completat chestionarul introducând singuri numele brandurilor alese;
- categoria la care Mobexpert s-a plasat pe primul loc în răspunsuri a fost:

"Specificați numele producătorului sau furnizorului de mobilă care, din experiențele dumneavoastră personale și după părerea dumneavoastră oferă, indiscutabil, cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească."

Angajamentul Nostru față de Calitate:

În cadrul Mobexpert calitatea este o valoare fundamentală în tot ceea ce facem. De la selecția meticuloasă a materialelor și designului, până la procesele noastre de producție și serviciile pre si post-vânzare, ne străduim să ne depășim standardele și să oferim clienților noștri experiențe memorabile. Medalia Qudal nu face decât să confirme angajamentul nostru ferm față de calitate și excelență.

Mulțumiri

Pe această cale, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de clienții care ne-au sprijinit în această călătorie și au contribuit la succesul nostru. De asemenea, vrem să adresăm sincere mulțumiri întregii echipe Mobexpert, pentru pasiunea, dedicarea și munca susținută.

Medalia Qudal ne motivează să ne păstrăm angajamentul față de calitate și să căutăm constant soluții inovatoare. Ne asumăm promisiunea de a rămâne un partener de încredere pentru toți cei care doresc să își transforme casele în spații unice și pline de personalitate.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)